∞ Utstilling ∞

Emma Lisa gif_03152016_220812.gif

 

I morgen onsdag 16 mars tar jeg med meg noen bilder og stiller de ut på Akershus festning sammen med en gjeng fantastiske fotografer. Håper du som leser dette tar deg en tur ! Facebook-eventen finner du her. 

Jeg har navngitt prosjektet mitt "Alle andre dager" inspirert av sitatet "En dag ska vi dö, alla andra dagar ska vi leva" av Per Olov Enquist.

 

 

∞ Moodboard februar ∞

 

 

 

Så langt har februar vært full av forandringer og hektiske dager. Deilig med mye energi, og enda mere inspirasjon. Jeg er veldig i øyeblikkene, noe som er produktivt og distraksjons-fremmende på en og samme gang.

Jeg er forøvrig på min tredje bok for året --  "What do you care what people think" av Richard Feynman. Morsom og interessant bok av en inspirerende man med mange talenter:

Photos are linked, click to get inspired // klikk på bildene for kilde og inspireasjon

 

Orkan

 

Jeg er synlig bare når jeg reflekteres. Kan jeg ikke brukes til noe, er jeg til bry. Skaper jeg ikke noe vakkert, er ikke jeg vakker nok til å bli elsket.  

Jeg er ingenting hvis jeg ikke er noe. Bare når jeg reflekeres er jeg synlig.

 

Stemmene raser i hodet som en orkan, skapt for å skape kaos, frykt og ødeleggelse. De har ingen plass i livet mitt, eller kroppen min. De er føde for en Tvil som setter klørne i livsgnisten min, og stjeler tiden min.

Jeg ser Tvilen i øynene, gir slipp på stemmene, og puster igjen

All that wedding and no potatoes

Jeg reprogramerer hjernen og blir litt bryllupsfotograf fremmover, så hvis du eller noen du kjenner skal gifte seg og trenger fotograf med mye energi og kjærlighet for kjærlighet, så ta gjerne kontakt. Jeg bor i Oslo, men flytter lett på meg. Er f.eks ganske ofte å finne på Vestlandet, og har ellers lett reisefot.

Send en mail til malinlongva@gmail.com for spørsmål, og for å sette i gang eventuell planlegging. Jeg både fotograferer og filmer, og i tillegg er jeg god på å lage fotobøker. Jeg er skikkelig gira hvis du er det!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tying the knot, are you not? Need a photographer or videographer? And maybe you want your very own gifs? If you pick me up by either jet plane, helicopter og hot air balloon: I'm yours. Seriously though, I'll travel the world to photograph your wedding. Send an email to malinlongva@gmail.com, and we'll talk about it <3